Piparitöitä vm.2014:

TI-TI NALLEN TALO

piparitalo.jpgpiparitalo2.jpgpiparitalo3.jpg

Nuorempi tyttäreni on niin suuri ti-ti nalle -fani, että oli ihan pakko tehdä tällainen talo. Hahmot pikeeristä, jonka päälle maalattu siveltimellä pastaväreillä. Tyttäreni (2v 10kk) suusta hahmojen nimet tulivat kuin apteekin hyllyltä: Ti-ti nalle, Tau nalle, Äitinalle, Trioli. Ruskea katto suklaasta ja punainen katto pikeeristä niin kuin seinätkin.

 

MANSIKKA-MARJAN-TALO

piparitalo4.jpgpiparitalo5.jpg

Vanhemmalle tytölle tein sitten oman talon masikkamarja teemalla. Taas tänä vuonna tämä piparitouhu sanoakkseni lähti hieman käsistä. Talo, puut, Mansikka-Marja, Omelia, Rahka(kissa) ja Pulla(koira) kuorrutettu pikeerillä ja sen päälle olen sitten maalannut siveltimellä. Kukkaset sokerimassaa. Mansikkakoriste metallinen, jonka löysin laatikosta ja se sopi tähän.

SULANEET LUMIUKOT:

keksit.jpg

Päät on vihreän kuulan puolikkaat ja päällä pikeeriä (valkuaista ja tomusokeria) Nenä myös tehty pikeeristä. Silmät, suut, napit ja kädet suklaata.

HARLEY-DAVIDSON-PIPARIT

keksit.jpgkeksi.jpg

PITSI-PIPARI

pipari.jpg

Olen nähnyt tällaisia pitsillä koristeltuja pipareita ja niinpä halusin itsekin kokeilla, kun hommasin itselleni sen kirjoitustyllankin. Se on muuten tosi hyvä, mietein vaan miksen ole sitä aiemmin hankkinut. :)

 

Vuoden 2012 piparityöt:

 PIPARIKARUSELLI


Karusellin koristeluun katsoin mallia Mansikkamäeltä, jonka blogissa on muutenkin upeita piparitöitä. Sen verran oli työläs homma, että en kyllä ala ensi vuonna tekemään, vaikka lopputuloksesta tulikin hyvä.

 

PIPARILAATIKKO suklaarasialle

laatikko.jpglkaatikko3.jpg

Melkos kiva oli tää piparilaatikko Pandan suklaarasialle, mikä on mun lemppari suklaarasia, paras! Laatikko oli suht helppo toteuttaa ja koristelin osat ennen kinnitystä.

PIPARILAATIKKO pipareille

laatikko2.jpg

Tein erilaisia makupipareita kiinnittämällä pikeerillä kaupan valmiita karkkirakeita pipareiden päälle.

MAKUPIPARIT

piparit.jpg

 

PIPARILYHTYJÄ

 

 

 

PIPARIKRANSSIT

kranssi.jpgkranssi2.jpg

 

HELLO KITTY-PIPARI

 

Vuoden 2010 piparityöt:

 

PIPARITÖTTERÖJÄ (mallia katsoin Mansikkamäeltä)

 

 

KORISTELTUJA PIPAREITA