DONITSI-KAKKU
Kakku oli tiramisun makuinen. Kakussa tavallinen kakkupohja ja kostutus kahvilla sekä kahviliköörillä. Välissä kermaa ja tuorejuustoa ja tosi hyvää oli. Donitsin sivut sekä nonparellit sokerimassaa ja päällä suklaakuorrutetta.
VUODEN 2015 VAPPUMUNKIT
Pitihän tietenkin perinteisiä sokerimunkkeja tehdä, mutta lisäksi tein vielä kermamunkkeja. Kermamunkkien väliin laiton kermavaahdoon kaveriksi mansikkasosetta.
Vaniljamunkkeja sekä tavallisia vm.2013
Vaniljamunkkien täytteeksi tein vaniljakiisselin, jonka pursotin suipolla pursotinsuulla munkin sisään.Kuorrutukset munkeissa on mansikkatomusokeri-vesi-seos, valkosuklaa,ja maitosuklaa.
Herkkumunkkeja
Munkit täytin kermavaahdolla ja kuorrutin elintarvikevärillä värjätyllä sokerikuorrutteella.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.