MERENNEITO-KAKKU

kakku.jpg

KOULU-KAKKU

kakku.jpg

Esikoiseni koulutaival ekaluokkalaisena alkoi tällä viikolla ja tulipa sitten jälleen kerran leivottua kakkua. Aina keksii syyn leipoa kakkua. :D  Perinteikkään täytekakun sijaan tein minttu-mustikkajuustokakun keksipohjalla. Keksipohjaan tuli minttu dominoita ja tuorejuusto-kermatäytteeseen minttu daimia sekä päälle perunajauholla melko kiinteäksi suurustettua mustikkakiisseliä. Juustokakun kuorrutin kauttaaltaan vielä kermavaahdolla hieman ennen tarjoilua. Koristeet näyttivät paremmilta valkoisella pohjalla kuin olisivat näyttäneet mustikoiden päällä. Koristeet tehty sokerimassasta.

 

MY LITTLE PONY KAKKU SATEENKAARELLA

kakku3.jpg

Rakkaan Saara tyttöni synttäreille, hän toivoi tällaista sateenkaari-kakkua. Toinen kakku on suklaa ja toinen mansikka, kuorrutus värjättyä kermaa ja koristeet sokerimassaa.

 

MONSTER HIGH- KAKKU

kakku2.jpg

Esikoiseni täytti 7-vuotta ja toivoi kaveri synttäreilleen monster high- kakkua. Toiveissa oli tällainen pääkallo mikä esiintyy monster high-logossa. Itse en juurikaan pidä kyseisistä hahmoista, mutta melko monen lapsen suosiossa ne ilmeisemminkin ovat.....No tulipa nyt sitten tällainen kakku kuitenkin värkättyä. Tyttäreni toivoi myös kermakakkua sokerimassa kakun makeuden vuoksi, mikä sopi minulle parhaiten :D, koska pääsin kakun suhteen melko vähällä työllä. Kakun päällä siis kerma ja mustat osat sekä rusetti vaan sokerimassaa. Kakun yhteen väliin tein suklaatäytteen ja toiseen mansikkatäytteen. Koristeet kakkuun laitoin hieman ennen tarjoilua, koska alkavat sulaa muuten.

Kakku teki hyvin kauppansa, kun pöydässä oli kakun lisäksi nakkikätköjä, pitsoja ja prinsessakeksejä. Useimmiten kakku jää lasten kutsuilla syömättä, kun pöydässä on karkkia ja popcornia. Synttärikekkerit olivat pyjamabileet, joten myöhemmin oli vielä leffan katselua, jolloin tarjoiltiin leffa evääksi vasta karkit ja popcornit. :)

 

PONI KAKKU 3-VUOTIAALLE

kakku.jpg

Mansikkakakku poni koristeella. Kakun välissä sitruunainen täyte kera tuoreiden mansikoiden ja kuorrutuskermana puolet käytin mansikkakermaa.

 

MY LITTLE PONY-KAKKU

kakku9.jpg

kakku10.jpg

Kakkuun tuli makuina suklaa ja mansikka, kuorrutus sekä kukat sokerimassaa ja kuva maalattu pastaväreillä.

 

NALLE KUKKAKEDOLLA-KAKKU

kakku11.jpgkakku12.jpg

Täytteenä sitruunainen mustikka täyte ja päällinen ja koristeet sokerimassaa. Nyt pääsin hieman kokeilemaan ostamaani kuviokaulintakin kuorrutukseen. :)

 

PYÖRÄ-KAKKU

kakku8.jpg

Koristeet sokerimassaa ja ruohon tein voikreemistä jonka värjäsin elintarvikevärillä. Kakun välissä masikkaa ja suklaata.

 

NINJA MUTANTTI KILPIKONNAT - KAKKU

kakku4.jpgkakku5.jpg

Kuorrute ja koristeet jälleen kerran sokerimassaa, mitä nyt melkein aina käytänkin koristeissa. Jostain bongasin asfalttiin idean kaulita sokeria sokerimassan päälle ja tulikin mielestäni kivan näköinen. Sitten vaan valkoisella värillä maalasin asfalttin viivat. Täytteenä suklaa-tuorejuusto-kerma-täyte

 

MERENNEITO-KAKUT

kakku3.jpg

kakku1.jpg

kakku2.jpg

Merenneito kakkuja tuli kaksi ja ideana olikin vaihtaa barbi-torso sitten toiseen kakkuun kun eka syöty.

 

FORMULA-KAKKU

kakku.jpg

kakku2.jpg

Kakku muuten sama kuin pääsiäisen passionlime-kakku hieman eri koristuksilla vaan ja valkosuklaa kakun päältä laitettu kakun väliin. Kakun koristeet tehty sokerimassasta.

 

SPIDER-MAN KAKUT

kakku2.jpg

kakku.jpg

Kakkujen välissä kinuskitäyte ja mangoa, kuorrute sokerimassaa ja yksityiskohdat pastavärillä maalattuja.

 

MINNI HIIRI-KAKUT

kakku3.jpg

kakku.jpg

Kuorrutus ja koristeet sokerimassaa ja kuorrutteen alla sokerikreemi. Täytteenä kakussa mangosose ja vaniljatäyte...nam. Alla oleva kakku on maidoton ja siinä täytteenä myös mangosose ja vaniljatäyte, joka tehty vaniljakaurakermasta ja lisäsin siihen vielä vaniljaesanssia mauksi. Minni hiiri muotokakun kuorrute myös sokerimassaa ja siinä alla sokerikreemi, joka on tehty keijun maidottomaan leivontamargariiniin.

kakku1.jpg

Minni hiiri teema synttäreille leivonnaisia löytyy myös osioista muut leivonnaiset, voileipäkakut ja suolaiset leivonnaiset. Teema synttäreiden koristelusta toisessa blogissani Anun tekemää...

 

KEIJU-KAKKU

kakku3-normal.jpg

STELLA-KAKKU

kakku2-normal.jpg

TI-TI NALLE-KAKKU

kakku-normal.jpg

Meidän omalle pikku neidille, joka on aivan mahdoton Ti-ti-nalle fani.

MATO-KAKKU

kakku3-normal.jpg

Max ja Meeri lastenohjelman innoittamana tehty mato-kakku, joka oli syntymäpäiväsankarin toiveena. Kakku kuorrutettu suklaakermavaahdolla ja keksimurulla. Päällä suffeli karkkeja ja karkkipötköistä leikattuja matoja. Välissä suklaa-mango täyte.

NALLE-RUUSU-KAKKU

kakku2.jpg

Kakku ei mennyt lasten juhliin, mutta laitoin tänne artikkeliin kun päällä on nalle koriste. Kakku sopisi hyvin myös jonkun lapsen synttäri kakuksi.

SUOMINEITO-KAKKU

kakku-normal.jpg

Itsenäisyyspäiväksi tein suomineito kakun, kun pakkaseen oli jäänyt ylimääräinen hameen muotoinen kakkupohja. Laitoin kakun tänne lapsi kategoriaan, kun täällä on muutkin barbi-kakut. Kakkuosa kuorrutettu kermavaahdolla ja koristeet tehty sokerimassasta ja sinisistä koristesokerista. Yläosa on kakkutarvike liikkestä ostettu barbin ylävartalo jossa on piikki, joka työnnetään kakkuun.

MERENNEITOKAKKU

kakku2-normal.jpg

Kakku kuorrutettu kermavaahdolla ja päälle ripoteltu keksimurua, värilliset koristeet sokerimassaa.

BARBIKAKKU

kakku7-normal.jpg

kakku8-normal.jpg

PRINSESSAKAKKU

kakku9-normal.jpg

Kakkupohjana suklaapohja ja välissä tummasuklaatäyte. Kuorrutus mansikkakermavaahtoa ja kruunu sokerimassaa.

TALVINEN NIISKUNEITI -KAKKU

kakku1-normal.jpg

kakku4-normal.jpg

Kakun väliin tuli banaania ja sitruunalla miedosti maustettua rahkaa. Niiskuneiti koriste marsipaania ja lumihiutaleet pikeeristä, joka on sinisellä elintarvikevärillä värjättyä. Kakun päälle on suihkutettu kimallespraytä.

 

AUTO-KAKKU

kakku8-normal.jpg

kakku9-normal.jpg

Kakku kuorrutettu marsipaanilla, mustan tekstin ja rajaukset tein pastavärillä. Auton pintaan suihkutin kimallespraytä ja alumiinivanteet on myös tehty sillä. Rekkarin numerot tulee syntymäpäivästä eli 21.1. Kakun välissä hedelmärahka-täyte.

 

BARBAPAPA-KAKKU

kakku2-normal.jpg

Kuorrutus marsipaania, jonka alla sokerikreemi. Täytteenä suklaa,tuorejuusto,kerma -täyte.

LISA SIMPSON-KAKKU

Kakun väliin tuli maraboun Polka suklaalla maustettu täyte. Koristeet marsipaania.

 

HELLO KITTY -KAKKU

Kakun väliin tuli muistaakseni suklaatäyte. Valkoiset osat tehty pikeeristä ja muut koristeen osat marsipaanista paitsi sokerihelmet.

PIKKU MYY-KAKKU

Meidän tomeralle pikku tytölle

Kakun väliin taisi tulla mansikkaa ja valkosuklaata.

 

PEIKKO-KAKKU

Peikkotyttö Ronjalle 1-vuotis kakku. 

MY LITTLE PONY -KAKKU

Kakun väliin tuli mariannetäyte....nam..... Poni kuvaan otin mallia Annan elämää....-blogista

PERHOS-KAKKU

Naapurin Iidalle meni hempeä perhos-kakku mansikkarahka-täytteellä.

NALLE-KAKKU

Välissä mansikkarahka -täyte