POSSUT MUTAKYLVYSSÄ

kakku5-normal.jpg

HIRVET KYLPEMÄSSÄ -KAKKU

kakku4-normal.jpg

kakku5-normal.jpg

kakku6-normal.jpg

 

POSSUT MUTAKYLVYSSÄ -KAKKU

kakku7-normal.jpg

kakku8-normal.jpg

Molempien kylpytynnyrikakkujen pohjana oli tavallinen vaalea 4 munan kääretorttupohja ja täytteenä tuoreita mansikoita ja valkosuklaavaahto. Kakun kokosin hieman perinteisestä poiketen. Leikkasin kääretorttulevyn neljäksi soiroksi, jonka jälkeen levitin mansikat ja täytteen koko levyn päälle. Sitten aloin rullata soiro nr.1 rullalle ja siirsin sen sitten soiro nr.2 eteen ja jatkoin rullaamista sen päälle jne. Tuloksena oli siis lyhyt mutta paksu kääretortturulla, jonka laitoin lappeelleen. Kakkua en kostuttanut mitenkään, koska eihän kääretorttua yleensä kostuteta. Hirvi kakku olisi hieman kaivannut kostutusta, mutta possukakussa oli hyvä kosteus johtuikohan sitten suklaakuorrutuksesta. :)

Hirvet kylpemässä kakussa kuorrutus ja koristeet sokerikuorrutusta ja sivuilla pätkiksiä sekä muutama keksisuklaa. Pätkiksiä meni yllättävän paljon (30 kpl), joten ne loppuivat kesken.

Possut mutakylvyssä pinnalla suklaakuorrutus ja sivulla keksisuklaa-patukoita. Possut marsipaanista ja muut koristeet sokerikuorrutusta. Jäätelöä syövästä possusta idea tuli tyttäreltäni, kun kysyin mitä koristeita juhannuskakkuun laitettaisiin niin hän sanoin, että jäätelöä.

 

JUHANNUSHALKOJA  vm.2011 juhannusruusu ja koivu teemalla

 

Koskenkorva-kakk

Yllä olevaan kakun koristeluun katsoin mallia SweetCake:ltä. Kakun valmistukseen ei

käytetty kossua vaikka nimi virheellisesti antaakin sellaisen kuvan. :)

 

JÄRVI-KAKKU

 

JUHANNUSHALKO

Juhannushalkoon tuli mariannetäyte